Avemo

Kursbetingelser

Påmelding til kurs (gjeldene alle kurs)

Avemo AS har 18 års aldersgrense for deltagelse på kurs.

Påmelding skjer via påmeldingsskjema på vår hjemmeside www.avemo.no. Påmeldingsfristen er annonsert for hvert enkelt kurs på vår hjemmeside. Forutsatt at det er ledig plass, er det mulig å melde seg på 1 uke frem til kursstart.


Betaling

Ved påmelding skal et depositum på 50% av kursavgiften innbetales. Depositumet er bindende og ikke refunderbart. Resterende av kursavgiften forfaller til betaling senest 7 virkedager før kursstart.

Om deltageren avbryter påbegynt kurs, foreligger det ingen tilbakebetaling av kursavgift. Om det inntreffer uforutsette forhold som gjør at deltager ikke kan delta på planlagt kurs kan kursdeltager flyttes over til annet tilsvarende kurs innen 4 måneder ved fremvisning av godkjent dokumentasjon. Avemo må ha beskjed om dette senest 1 uke i forveien. Kursbestillingen er bindene.


Ansvar

Avemo AS gjør til enhver tid sitt ytterste for å gjennomføre alle kurs med en fagmessig høy standard. For å kunne levere dette er det satt et minimums antall deltagere på opplæring på 2 personer hver kursdag. Er det bare 1 deltager som har meldt seg opp til kurs vil vedkommende automatisk flyttes over til tilsvarende kurs innen 4 måneder. Dersom eleven ikke benytter seg av kurset innen tidsfrist, vil ikke kurstilbudet lenger være tilgjengelig.


Grunnkurs i klassisk

For å sikre kvalitet leverer vi et kurs over 3 dager. 2 dager med teori og praksis, og 1 eksamensdag i teori og praksis 1 måned etter kursstart.

Fordi Avemo er opptatt av kvalitet er det er ingen garanti for bestått eksamen, da det forventes at kursdeltagere både jobber med teori og praksis selv i løpet av denne måneden.

Hvis kursdeltageren ikke skulle bestå eksamen, har man mulighet til å ta den opp igjen innen 2 måneder etter kursstart. Det vil da koste 800,- for teori og 1800,- for praktisk eksamen.

Grunnkurs hos Avemo inkluderer startkit og lunsj på kursdagene.

Startkit inneholder : 3 Pinsetter, fem gel pads, lim, limsten, 15 limark, limfjerner, 15 lip aplicator, 15 mascarabrush, 3 mixed brett med klassisk extension ( B - C - CC ) , 3M teip, skumpumpeflaske, air blower, munnbind og 2 stk hand palett